Ajankohtaista

ALD Yksityisleasingsopimuksen Länsimetron valmistumiseen asti voittivat Pasi ja Johanna

ALD Automotive päätti ojentaa auttavan kätensä niille, joiden elämää Länsimetron myöhästyminen on hankaloittanut. Siispä ALD järjesti kilpailun, jonka palkintona oli maksuton ALD Yksityisleasingsopimus kahdelle henkilölle siihen asti, kunnes Länsimetro alkaa kulkea. Loppuvuodeksi voittajille päätettiin antaa HSL:n matkakortit, joilla voi huristella Länsimetrolla ja muilla julkisilla kulkuvälineillä.

Sopimukset ja matkakortit voittivat osallistujien joukosta ne, jotka perustelivat liikkumisensa haasteet parhaiten. Ensimmäinen auto, Ford S-Max, annetaan käyttöön helsinkiläiselle Pasi Solannolle, joka perusteli ALD Yksityisleasingsopimuksen tarvetta startup-toiminnallaan Otaniemessä ja poikansa BMX-harrastuksella, joka vie koko perheen tänä kesänä kisamatkalle Latviaan asti.

Pasi Solanto.

Pasi Solanto.

– Huomasin ALD:n kilpailun Facebookissa ja päätin osallistua, vaikka aina sanon pojallekin, ettei niistä voita! Olin juuri myynyt oman auton pois ja sitten tuli jälleen tarve autolle. Se syntyy nimenomaan lapsen harrastusten vuoksi, muuten liikumme aika paljon kaksipyöräisillä: skootterilla ja polkupyörällä, Solanto sanoo.

– Liikkumisen muodot täydentävät mahtavasti toisiaan: omassa liikkumisessani yhdistän monia muotoja, niin yksityisautoilua kuin joukkoliikennettäkin. Uuden auton omistamisessa ei ole mitään järkeä. Leasingsopimus on paras, koska silloin ei tarvitse huolehtia huolloista ja arvon alenemisesta, Solanto jatkaa.

Toisen auton, Jeep Renegaden, voitti käyttöönsä espoolainen Johanna Kasvinen, joka käy vuorotyössä Helsinki-Vantaan lentokentällä ja työmatkaa kertyy päivittäin jopa 20 kilometriä. Johanna arvioi, että auto lyhentäisi työpäivän pituutta reippaasti ja kulutkin pienisivät. Tällä hetkellä Johannalla palaa rahaa helposti toistasataa euroa kuukaudessa seutulippuun ja taksimatkoihin.

Johanna Kasvinen

Johanna Kasvinen.

– Elämä tulee auton myötä helpottumaan ja työmatka lyhenee huomattavasti, jopa pari tuntia päivässä. Nyt kun on kesä, niin aion nauttia hyvistä keleistä, omasta uudesta pihasta ja siitä, että jää enemmän aikaa siellä oleiluun, Johanna iloitsee.

ALD seuraa paitsi Länsimetro-hankkeen etenemistä myös Pasin ja Johannan kuulumisia kesän varrelta. Näitä voi seurata sekä ALD:n sosiaalisen median kanavista että Yksityisleasing.fi -nettisivuilta.

← Takaisin