Ajankohtaista

ALD:n verkkokaupan ensimmäinen yksityisleasingasiakas Mari Varimaa valitsi leasingin edullisen hinnan vuoksi

ALD Automotive lanseerasi tänä keväänä ALD Yksityisleasingin Suomen markkinoille. Leasingauton voi tilata mutkattomasti Yksityisleasing.fi -verkkosivuilta suoraan kotiovelle.

Myyntiryhmän päällikkö Mika Lehmuskallio kävi henkilökohtaisesti luovuttamassa ensimmäisen verkon kautta tilatun ALD Yksityisleasingauton, Skoda Fabian, tamperelaiselle Mari Varimaalle kukkakimpun kera kesäkuun lopulla.

Varimaa on kauneusalan yrittäjä, joka käyttää autoa lähinnä työ- ja vapaa-ajan matkoihin. Hänelle tärkeimmät tekijät yksityisleasingsopimuksen valitsemisessa olivat hinta ja varmuus. Eikä päätöstä ainakaan vaikeuttanut se, ettei tarvinnut lähteä autokauppaan vaan tilauksen sai tehdä suoraan netin kautta.

– Laskin, että yksityisleasing tulee minulle puolet halvemmaksi kuin oman auton hankkiminen ja ylläpitäminen. Asun lähellä työpaikkaani, joten näillä ajokilometreillä ei oma auto kannattaisi. Käytän rahani mieluummin asumiseen ja muuhun elämiseen, Varimaa sanoo.

Varimaa valitsi ALD Yksityisleasingsopimuksen selkeän hinnoittelun ja helppouden vuoksi.

Mari Varimaa

– Selvitin asiaa netissä ja ALD:n Yksityisleasing.fi -sivut olivat todella yksinkertaiset ja havainnolliset. Monella muulla sivustolla lähtöhinnat olivat kyllä halvempia, mutta loppusummat muodostuivat huomattavasti kalliimmiksi. ALD:lla hinnoittelu oli avointa ja selkeää. Pidin siitä, että sain itse valita, mitä pakettiin kuului, Varimaa toteaa.

Monet Varimaan tuttavista ihmettelivät päätymistä leasingsopimukseen niiden kalliin maineen vuoksi.

– Olen kova puhumaan töissä ja tämä asia on kiinnostanut monia. Useimmille yksitiysleasingin matalat kustannukset ovat tulleet yllätyksenä. Kaikille tulee leasingista ensimmäisenä mieleen, että se on älyttömän kallista, mutta se on kyllä väärä oletus, Varimaa sanoo.

– Ihmiset ovat kyselleet kovasti, miten tämä on lähtenyt toimimaan. Olen vastannut, että yksityisleasing on harvinaisen yksinkertaista ja siihen sopimukseen kuuluu ihan kaikki vuosihuollosta renkaiden vaihtoon. Tämän helpommaksi asiaa ei voi enää juuri tehdä, Varimaa iloitsee.

← Takaisin