Ajankohtaista
BMW 330e nyt Yksitysileasing-sopimuksella.

BMW 330e ja BMW X3 nyt meiltä

BMW on viime aikoina laajentanut tarjontaansa hybridien osalta merkittävästi. Meillä on ilo tarjota yksityisleasing-asiakkaillemme BMW:ltä kaksi uutta hybridimallia, BMW 330e ja BMW X3. Jos pohdit uuden auton ostoa ja mietit autovalintaasi erityisesti käyttövoiman perusteella, tarjoaa plug-in-hybridi sähköautomaailman edut myös sinulle, joka tarvitset välillä autoa pidemmille matkoille.

Plug-in-hybrid tarkoittaa ladattavaa hybridiautoa, joka tunnistetaan myös lyhenteestä PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle). Näissä hybrideissä on akku, joka ladataan samoin kuin sähköauton akku, mutta polttomoottorin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia akun toimintamatkasta. BMW:n uusissa ladattavissa hybrideissä tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät saumatonta yhteistyötä.

Kaksi erinomaista uutuutta – taattua BMW:tä

BMW 330e on 3-sarjan plug-in-hybrid –malli, jossa voimanlähdekokonaisuus muodostuu nelisylinterisestä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorista, taloudellisesta eDrive-sähkömoottorista ja BMW EfficientDynamics -tekniikasta. Pelkällä sähköllä tällä 330e:llä voi ajaa jopa 60 kilometriä. Sähkömoottorin akku ladataan etulokasuojassa sijaitsevalla pistokkeella tavallisesta 230 voltin pistorasiasta. Kuljettaja valitsee auton käyttötilan ajotilanteen mukaan. Käyttötiloja ovat HYBRID, ELECTRIC ja BATTERY CONTROL, joista HYBRID on käynnistettäessä oletuksena. Lisäksi XtraBoost –ajotila antaa tarvittaessa lisätehoja polttomoottorille. Sporttinen ajoelämys on tämän BMW-mallin lupaus.

Leasaa BMW 330e tästä

BMW X3 on plug-in-hybrid -neliveto, joka suoriutuu erityisen hyvin lumella ja liukkaalla ja sopii siten Suomen perinteisiin talvisiin olosuhteisiin. Juuri tuotantoon tullut SUV-mallinen hybridi tarjoaa sinulle mahdollisuuden ajaa päästöttömästi toimintamatkamukavuutta unohtamatta. Hybridin oma mittaristo näyttää sähkömoottorin tehonäytön ja akun varaustilan sekä jäljellä olevan toimintamatkan silloin, kun käytetään pelkkää sähkömoottoria tai molempia. Ajodynamiikan asetuksista löytyy vaihtoehdot ECO PRO, COMFORT, SPORT ja SPORT+. Viimeiseksi mainittu SPORT+ antaa tarvittaessa lisätehoa jopa 30 kW.

Leasaa BMW X3 tästä

Yksityisleasing on huoleton vaihtoehto

Yksityisleasing on helppo ja edullinen tapa ajaa hybridillä ilman auton omistamisen riskiä. Se ei sido pääomaa, vaan kuukausimaksulla pääset kiinni uuteen autoon sekä sen mukana tuleviin ALD:n tarjoamiin palveluihin. Autoilija ei myöskään kanna riskiä auton arvon alenemasta ja jäännösarvosta, kuten tapahtuu osamaksulla hankitusta ajoneuvosta. Lue lisää rahoitusvaihtoehtojen vertailusta tästä. ALD:n yksityisleasingauto pitää sisällään muun muassa talvirenkaat ja renkaiden vaihdot, määräaikaishuollot ja sijaisauton huollon ajaksi. Me huolehdimme autosta, jotta sinä voit nauttia ajamisesta.

← Takaisin