Ajankohtaista
Mercedes-Benz GLC Uudestakaupungista.

Hanki uusi Mercedes-Benz yksityisleasingin kautta

Mercedes-Benz on tuonut Suomen markkinoille jopa 15 uutta ladattavaa hybridimallia, joista me nostimme verkkokauppamme valikoimaan parhaimmat. Vuodet vaihtuvat ja voimanlähteet kehittyvät, mutta Mercedes-Benz jatkaa yhtenä suosituimmista autoista täällä Pohjolassa. Uudet pistokkeesta ladattavat plug-in-hybridit sopivat mainiosti sekä lyhempään ja päästöttömään sähköajoon kaupungissa että pidemmille maantieosuuksille polttomoottorinsa ansiosta. Siksi niiden suosio tulee kasvamaan Suomessa merkittävästi. Vuosi 2020 on jo julistettu autoalalla töpselivuodeksi – älä jää paitsioon vaan hanki plug-in-hybrid helposti yksityisleasingin avulla. Yksityisleasing on riskitön ja edullinen tapa ajaa uudella hybridillä ilman alkuinvestointia ja huolta auton arvon alenemasta tai mahdollisista verouudistuksista.

Kolme uutta Mercedes-Benz –mallia nyt saatavilla

Verkkokaupassamme on nyt saatavilla loistavia vaihtoehtoja Mercedes-Benziltä.

A-sarjan EQ Power -versio on kompakti etuveto, jolla voi ajaa kaupunkimatkat kokonaan sähköllä. Kulutus ja päästöt on minimissään, mutta tehoa ja mukavuutta löytyy. Mersun uusi MBUX-järjestelmä (Mercedes-Benz User Experience) nimittäin oppii tuntemaan kuljettajansa päivä päivältä paremmin.

Leasaa MB A 250 PHEV tästä.

C-sarjan EQ Power ladattavat hybridit edustavat automaailman kehittyneintä teknologiaa. Sähkömoottorin avulla voi ajaa jopa 50 km päästöttömästi. Lisäksi tämä malli on varustettu 4MATIC-nelivedolla, joka on aina aktiivinen ja parantaa vetokykyä ja ajovakautta etenkin haastavissa tieolosuhteissa.

Leasaa MB C 300 e T PHEV tästä.

GLC:tä on valmistettu Uudenkaupungin autotehtaalla vuodesta 2016 lähtien, joten se on niittänyt mainetta Suomessa jo pitkään. Uusi GLC 300 e EQ Power yhdistää Suomen vaihteleviin olosuhteisiin sopivan suoristuskyvyn pieniin kulutus- ja päästöarvoihin. Se on ylellisen mukava neliveto, jonka matkustusmukavuus on huippuluokkaa.

Leasaa GLC tästä.

Uusi auto on aina uusi auto

Älä turhaan tyydy taittamaan matkaasi vanhalla autolla vaan ota allesi tuliterä Mercedes-Benz. Erityisesti premium-autojen luokassa yksityisleasing on hyvinkin kilpailukykyinen vaihtoehto verrattuna auton ostamiseen. Leasaus on helppo tapaa ajaa jatkuvasti uudella autolla, ja uusi auto on aina myös ympäristölle parempi vaihtoehto. Tiesithän, että yksityisleasing-asiakkaanamme saat myös ALD:n kattavat palvelut automaattisesti mukaan leasingsopimukseesi. ALD huolehtii puolestasi muun muassa auton määräaikaishuolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista. Asiakkaanamme sinun tulee huolehtia yksityisleasingautoosi vakuutus, mutta voit valita myös ALD Täysvakuutuksen, johon kuuluu kasko- ja liikennevakuutus. Miksi ajaisit vanhalla autolla kun voit helposti hankkia uuden?

← Takaisin