Ajankohtaista
Yksityisleasingilla myös hankintatuki sähköautoille.

Hyödynnä sähköauton hankintatuki ALD Yksityisleasingautoon

Myös yksityisleasingautoille kuuluva 2 000 euron hankintatuki madaltaa mukavasti kynnystä sähköauton käyttöönotossa. Hankintatuella on selkeä vaikutus kuukausimaksuihin, sillä ALD Yksityisleasingin kuukausivuokrissa se voi tarkoittaa esimerkiksi noin 53 euron säästöjä kuukaudessa.

Moni on kiinnostunut sähköautoista ympäristösyiden ja polttoaineiden osalta kertyvien säästöjen vuoksi, mutta niiden käyttövarmuus mietityttää vielä. Yksityisleasingin kanssa sähköautoon tutustuminen on huoletonta. Autoilijan ei tarvitse huolehtia auton hinnan alenemisesta eikä tekniikan toimivuudesta, sillä sopimus pitää sisällään lähes kaikki autoilun ylläpitoon liittyvät kustannukset, myös jokaisen määräaikaishuollon.

Autoilussa käytettävä sähkö ei kuulu kuukausivuokraan, mutta myös sen järjestäminen on asiakkaillemme helppoa. ALD Yksityisleasing tekee yhteistyötä Fortum Charge & Driven kanssa, joten kotilatauspisteen saa kätevästi kuukausimaksulllisena palveluna.

ALD Yksityisleasingin valikoimissa on useita sähköautoja, joiden joukosta voit valita juuri sinun ja perheesi elämäntilanteeseen sopivan vaihtoehdon. *

Trafin eli Liikenteen turvallisuusviraston hankintatukea voi hakea uuden sähköauton pitkäaikaiseen leasingsopimukseen 30.11.2021 asti. ALD Yksityisleasing hoitaa tuen hakemisen asiakkaan puolesta. Sen suuruus on 2000 euroa, joten tuen vaikutus on selkeä kuukausimaksujen suuruuteen. Tuki voi tarkoittaa esimerkiksi noin 53 euron kuukausisäästöjä kolmen vuoden sopimuksessa.

Mikäli sähköautoilu tuntuu itselle sopivalta vaihtoehdolta yksityisleasingsopimuksen jälkeen, voit vaihtaa sähköautosi uuteen malliin ALD Yksityisleasingin vaihtoehdoista. Kenties elämäntilanteesi on muuttunut perheen kasvun tai harrastusten vuoksi. Uuteen autoon vaihtaminen ilman murheita jälleenmyyntiarvosta tekee autoilusta huoletonta, ja samalla pääset kätevästi nauttimaan teknologian viimeisimmästä kehityksestä.

Tervetuloa sähköiseen matkaan ALD Yksityisleasingin kanssa!

* Tuen ulkopuolelle jäävät sähköautot, joiden hankintahinta on yli 50 000 € (ALD Yksityisleasingin valikoimissa Teslat) ja PLUG-IN Hybridit.

← Takaisin