Ajankohtaista
Jaguar I-Pace nyt Yksityisleasing-sopimuksella.

Jaguar I-PACE nyt meiltä

Verkkokauppamme valikoima on taas päivittynyt! Nyt yksityisleasingin verkkokaupassamme on saatavana suurta huomiota lanseerauksestaan lähtien herättänyt Jaguarin ensimmäinen täyssähköinen I-PACE. Täyssähköautojen määrä Suomessa on vielä vähäinen, mutta kasvaa sitäkin kovempaa vauhtia. Täyssähköautot ovat osoittautuneet suosituiksi erityisesti leasingautoina. Me ALD:llä haluamme osaltamme tukea uusien vaihtoehtoisten käyttövoimien yleistymistä ja tarjota myös yksityisleasingasiakkaillemme vaihtoehtoja tältä osin. Autoilijan kannalta auton kokonaiskustannukset, hankintahinta ja käytön kustannukset, ovat ratkaisevassa asemassa. Täyssähköauton käyttökustannukset ovat edulliset, mutta hankintahinta on melko kallis. Yksityisleasing on helppo ja kokonaistaloudellinen tapa ajaa uutta ympäristöystävällistä autoa ilman isoa alkupääomaa tai riskiä käytetyn auton arvon kehityksestä.

Täyssähköinen Jaguar I-PACE kehrää äänettömästi

Jaguar I-PACE on viisipaikkainen urheiluauto, joka yhdistää tyylikkään muotoilun SUV:n käytännöllisyyteen. Tämä Jaguar on nimenomaan maastohenkinen SUV, vaikka se on muodoiltaan linjakas ja urheilullinen. Se on suunniteltu ja kehitetty Isossa-Britanniassa premium-sähköautoksi ja aidoksi Jaguariksi. I-PACE on kahminut valtavan määrän palkintoja lanseerauksestaan lähtien. Se on valittu vuoden autoksi maailmassa ja Euroopassa sekä erikseen myös Iso-Britanniassa, Norjassa ja Saksassa. Autolla on siis varsin kovat meriitit. Saksan automarkkinoilla tehdyn vertailun kommenteissa kehuttiin erityisesti I-PACE:n tarjoamaa ajodynamiikkaa, suorituskykyä ja tyyliä. Myös I-PACE täyssähköauton tekniset tiedot vakuuttavat, esimerkiksi täysi lataus riittää 470 kilometrin matkaan tosielämään perustuvan WLTP-syklin mukaan.
Leasaa Jaguar I-PACE tästä.

Yksityisleasing – huoleton tapa autoilla

Autoa ei tarvitse omistaa. Kun harkitset uuden auton ostamista, tutustu ensin yksityisleasingiin. Yksityisleasingissä maksat auton käytöstä kiinteää kuukausihintaa ja saat vastineeksi huolettoman tavan autoilla. Markkinoilla on paljon erilaisia rahoitusvaihtoehtoja uuden auton hankintaan, mutta luotettavan ja läpinäkyvän leasingyhtiön kanssa tiedät mitä saat. ALD tarjoaa aina vain täyden palvelun leasingsopimusta, jossa autoilija ei kanna riskiä auton jäännösarvosta. Lisäksi yksityisleasingsopimukseen kuuluvat autoilun kulut huolloista katsastuksiin ja renkaisiin asti. Tarjoamme asiakkaillemme myös sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi ja tiepalvelun 24/7. Yksityisleasing on ennen kaikkea huoleton valinta.

Ympäristöystävällistä autoilua

ALD Automotive lähti ensimmäisten yritysten joukossa mukaan autoalan Green deal –ilmastosopimukseen, jonka konkreettisilla toimenpiteillä vähennämme liikenteen hiilidioksidipäästöjä. Meidän autokantamme hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin alhaisemmat kuin Suomen yleisen autokannan. Kaikista uusien autojen rekisteröinneistä Suomessa vaihtoehtoisten polttoaineiden osuus oli viime vuonna yhdeksän prosenttia kun taas ALD:n rekisteröinneissä osuus oli 29 prosenttia. Mikäli harkitset siirtymistä ympäristöystävällisempään autoiluun, ALD on tukenasi.

← Takaisin