Ajankohtaista

Johanna rakastui Jeeppiin

ALD Automotive ojensi toukokuussa auttavan kätensä niille, joiden elämään Länsimetron myöhästyminen vaikutti. ALD järjesti kilpailun, jonka palkintona oli maksuton ALD Yksityisleasingsopimus kahdelle henkilölle siihen asti, kunnes Länsimetro alkaa kulkea. Länsimetron valmistuttua voittajille luvattiin HSL:n seutuliput loppuvuodeksi.

Nyt valoa näkyy jo tunnelin päässä, sillä Länsimetron on näillä näkymin tarkoitus aloittaa liikennöinti syys-lokakuun vaihteessa. Otimme yhteyttä kilpailun toiseen voittajaan, Johanna Kasviseen, joka sai käyttöönsä Jeep Renegaden.

Johannan kesä sujui yli odotusten, ja iso kiitos siitä kuului ALD Yksityisleasingille. Johannan työmatkat menivät kuin leikiten ja auto mahdollisti myös koko perheelle muutaman mainion pidemmän reissun. Merkkipäivien kunniaksi Johanna yllätti veljensä ja äitinsä konserttimatkalla Hämeenlinnaan, Guns N’ Rosesin keikalle. Legendaarinen keikkamatka taittui kätevästi Jeepillä.

– Itse autosta olen tykännyt ihan hirveesti. Olin miehen kanssa keskustellut aiemmin juuri tästä merkistä ja sitten tähdet osuivat kohdalleen ja sain käyttööni juuri sellaisen, kun mistä olin haaveillut, Johanna kertoo iloisena

Ajaminen on ollut miellyttävää ja kaikki auton tarjoamat lisävarusteet ovat yllättäneet positiivisesti. Vilukissaksi itseään kuvaileva Johanna oli erityisen ilahtunut ratinlämmittimestä, joka piristi aikaisina työaamuina. Auton teippaukset ovat herättäneet paljon huomiota liikennevaloissa ja usein Johannan pysäköityä auton, ovat ihmiset tulleet kyselemään yksityisleasingistä ja ALD:stä.

Länsimetron avaamista Johanna odottaa vähemmän innolla, sillä hän ei autosta haluaisi luopua. Rakkaus Jeeppiin on kasvanut niin suureksi, että Johanna onkin ollut jo ALD:hen yhteydessä ja tiedustellut, josko voisi saada auton käyttöönsä omalla yksityisleasingsopimuksella.

← Takaisin