Ajankohtaista

Päivitämme autovalikoiman hintoja

Käymme parhaillaan läpi koko ALD Yksityisleasing autovalikoiman ja autojen hinnat. Haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan ja asiakkaamme välttyvät ikäviltä yllätyksiltä. Yksityisleasing-asiakkaan sinun ei tarvitse murehtia markkinoilla tapahtuvista muutoksista, me huolehdimme niistä puolestasi.

Mistä on kyse?

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Muutos koskee kaikkia henkilö- ja pakettiautoja koko EU:ssa. Muutoksen tavoitteena on tuottaa autoista yhä todenmukaisempaa päästö- ja kulutustietoa. Pitkään käytössä ollut NEDC -päästömittaus (New European Driving Cycle) korvataan uudella, WLTP-päästömittauksella (Wordwide Harmonised Light Vehicles Test procedure). Muutoksen myötä CO2-päästöarvot tulevat nousemaan keskimäärin 22% – tämä ei kuitenkaan lisää ajoneuvojen todellisia päästöjä tai kulutusta.

Tuleva muutos

Ajoneuvosta maksettava autovero mukautuu WLTP-päästömittauksen myötä. Suomessa autoveron osuus on sidoksissa auton CO2-päästöihin. Eduskunta on hyväksynyt esityksen autoveron muutoksesta siten, että 1.9.2018 alkaen autoveron perusteena on uusi WLTP-päästöarvo. Samalla poistuu aiemmin käytetty laskennallinen NEDC-arvo. Muutoksesta johtuen useiden valmistajien autohinnastot päivittyvät ja tämä muuttaa myös leasinghintoja.

Ei syytä huoleen

Muutokset ovat pääosin positiivisia ja me ALD:llä päivitämme verkkokauppamme valikoiman ja hinnat vastaamaan päivitettyjä autohinnastoja, jotta voisimme taata sinulle heti parhaan mahdollisen ostokokemuksen oikealla leasingvuokralla. Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä autoja joiden hintatason säilyy ennallaan ja lisäksi voit jättää tarjouspyynnön haluamastasi autosta ja me palaamme sinulle tarjouksen muodossa.

Katso autovalikoima

← Takaisin