Ajankohtaista

Paljonko maksat ajosta omistusautolla?

ALD Yksityisleasingilla saat käyttöösi uuden auton kiinteällä kuukausimaksulla, johon sisältyy käytännössä kaikki autoilun kulut aina vakuutuksista huollon sijaisautoon ja renkaisiin asti.

Hinnoittelun selkeys ei kuitenkaan ole leasingautoilun ainoa hyöty. Ennen kaikkea leasing on huoleton ja riskitön vaihtoehto. Säästät myös aikaa ja vaivaa!

Sinun ei tarvitse olla autosi kanssa yksin, vaan ALD:n asiantuntijat ovat apuna kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Yllättävissä ongelmatilanteissa käytössäsi on 24/7 päivystävä ALD Tiepalvelu.

Omistusautoilun kokonaiskustannuksia on usein vaikea hahmottaa, sillä ne jakautuvat pitkälle ajalle ja koostuvat useista tekijöistä. Myös ajasta ja käytöstä johtuvaa arvon alenemista on hankala mieltää – eniten uuden auton arvo tippuu ensimmäisten käyttövuosien aikana.

Avasimme omistusautoilun kokonaiskustannuksia, jotta todellisen rahanmenon hahmottaminen olisi helpompaa. Tekniikan Maailma laski kesällä 2017 omistusauton, Skoda Octavia Combi 1.6 TDI DSG Elegancen, kulut kolmen vuoden ja 60 000 kilometrin ajalta. Laskelma pitää sisällään esimerkiksi arvonalennuksen, vakuutukset, verot, päivittäisen käytön ja huollot.
Lue Iltasanomien juttu omistusauton kuluista täältä.

← Takaisin