Ajankohtaista

Range Rover Sport PHEV kiinteään kuukausihintaan

Land Rover tunnetaan Suomessa legendaarisena yhdistelmänä ylellisyyttä, suorituskykyä ja maastoon soveltuvaa kyvykkyyttä. Sanovat, että on katumaastureita, on nelivetoja ja on Land Rover. Uudistimme yksityisleasingin verkkokaupan valikoimaamme ja nyt saatavana on Land Roverin malliston dynaamisin vaihtoehto Range Rover Sport ladattavana hybrid-versiona. Sähkömoottorin ansiosta tämä uusi P400e on kaikkien aikojen taloudellisin Range Rover.

PHEV-lyhenne tulee sanoista Plug-in Hybrid Electric Vehicle, joka tarkoittaa tarkoittaa ladattavaa hybridiautoa. Autossa on perinteisen polttomoottorin lisäksi pistokkeesta ladattava akku ja sähkömoottori, jonka avulla voit ajaa päästöttömästi noin 50 kilometrin matkoja tai vähemmän. Viimeisimmän Autoalan Tiedotuskeskuksen kyselytutkimuksen mukaan suurimmalle osalle ladattavien autojen haltijoista kotilataus ja auton lataaminen työpaikalla riittää pääosin päivittäisiin ajomatkoihin. Se tekee hybridistä vähäpäästöisen ja taloudellisen kulkuneuvon. Toisin kuin täyssähköautolla, hybridin toimintamatka ei kuitenkaan ole rajattu pelkästään latauspaikkojen läheisyyteen, vaan voit autoilla hybridillä huoletta myös maaseudulla.

Range Rover Sport PHEV tarjoaa sähköistä ylellisyyttä ja äärimmäistä suorituskykyä

Range Rover P400e on varustettu älykkäällä nelivedolla, ja siinä on Terrain Response -pidonhallintajärjestelmä. Offroad-kyvykkyys tarkoittaa sitä, että Range Rover pysyy vauhdissasi aktiivisessa elämässä eikä kaihda haastaviakaan maastoja. Tämä auto on erinomainen valinta sinulle, joka kaipaat suorituskykyä ja haluat auton erottuvan tyylikkäästi edukseen. Designista ei ole tingitty, sillä auton latauspistoke on sijoitettu poikkeuksellisesti etusäleikön taakse. Land Rover kertoo tämän hybridin WLTP-toimintamatkaksi 48 kilometriä.

Leasaa Range Rover Sport PHEV tästä

Sijoita pääomasi fiksusti ja valitse yksityisleasing

Pääoman voi sijoittaa monella eri tapaa, mutta auto on sijoitus, joka harvemmin tuottaa voittoa. Yksityisleasing on helppo ja kokonaistaloudellinen tapa ajaa uutta autoa ilman isoa alkupääomaa tai riskiä auton arvon alenemasta. Kiinteällä kuukausihinnalla maksat auton käytöstä, mutta et omistamisesta. Tällöin voit sijoittaa pääomasi muuhun kuin autoon. Markkinoilla on paljon erilaisia rahoitusvaihtoehtoja uuden auton hankintaan, mutta luotettavan ja läpinäkyvän leasingyhtiön kanssa tiedät mitä saat. Vaikka yksityisleasing on verrattain uusi palvelu, on ALD:llä yli 40 vuoden kokemus täyden palvelun yritysleasingautoilusta. ALD:llä yksityisleasingsopimukseen kuuluu aina autoilun kulut huolloista katsastuksiin ja renkaisiin asti. ALD on tutkitusti luotettava ja kestävä kumppani autoilijalle.

← Takaisin