Ajankohtaista

Toyota Yaris ja Camry nyt leasattavana yksityisasiakkaille

Toyota on Suomessa tunnettu hybrideistään, sillä Prius tuli markkinoille jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Toyotan hybriditeknologia on sen jälkeen kehittynyt jo neljänteen sukupolveen, jonka valikoimista me tarjoamme verkkokaupassamme nyt kahta erinomaista autoa yksityisleasingasiakkaillemme. ALD:n yksityisleasing on helppo ja huoleton tapa hankkia uusi auto. Me huolehdimme puolestasi muun muassa auton määräaikaishuolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista, sekä kannamme auton omistamiseen ja jäännösarvoon liittyvät riskit. Mikä parasta, auton voi nyt leasata suoraan verkkokaupastamme. Uuden auton hankinta ei ole koskaan ole ollut helpompaa.

Toyotan kaksi parasta hybridiä

Toyotan itselataavissa hybridiautoissa polttomoottori ja sähkömoottori toimivat saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähkömoottorin voimin, mutta ajotilaa voi kesken ajon vaihtaa polttomoottorin ja sähkömoottorin tai niiden yhdistelmän välillä. Itselataavat hybridit ovat tätä päivää ja järkiautoilijan valinta.

Toyota Yaris Hybrid on etuvetoinen pikkuauto, joka soveltuu pienen kokonsa ja ketterien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta erityisen hyvin taloudelliseen ja päästöttömään kaupunkiajoon. Pienestä koostaan huolimatta Yaris on perinteisesti pärjännyt hyvin törmäystesteissä, ja jokaiseen Yarikseen kuuluukin tätä nykyä vakiona Toyota Safety Sense -turvavarustelu. Kun etsit näppärää ja järkevää kaupunkiautoa, on Yaris sinun valintasi.

Leasaa Toyota Yaris Hybrid tästä.

Toyota Camry Hybridissä tyyli kohtaa mukavuuden. Ylellisessä Camry Hybridissä on valittavissa Eco, Normal ja Sport -ajotilat. Myös Camryihin kuuluu aina Toyota Safety Sense -turvavarustelu. Camryn muissa vakiovarusteissa on huomioitu sekä käytännöllisyys että mukavuus. Esimerkiksi takaluukun saa auki kauko-ohjaimen nappia painamalla, ja sadetunnistin sekä lämmitettävät ulkopeilit sopivat keliin kuin keliin. Kun pienet asiat ratkaisevat, on Camry ensimmäisenä maalissa.

Leasaa Toyota Camry Hybrid tästä.

Leasing-auton kanssa pääsee helpommalla

Yksityisleasing on vasta hiljattain saanut jalansijaa Suomessa, jossa auton omistaminen on yhä suosittua. Mutta miksi sitoisit pääomaasi autoon, kun voit leasata sen kattavien palvelujen kera kilpailukykyiseen ja kokonaistaloudelliseen hintaan? Upouusi auto menettää arvostaan osan jo sillä hetkellä kun se ajetaan ulos autoliikkeestä. Älä maksa tyhjästä, vaan harkitse ennemmin leasausta. Kun haluat autoilun tarkoittavan alhaisia ja tasaisia kustannuksia sekä keveintä mahdollista kuormitusta ympäristölle, on pienipäästöisen hybridiauton leasaus järkevintä.

← Takaisin