Ajankohtaista

Usein kysytyt kysymykset poikkeusolojen aikana

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koronaviruksen vaikutuksista ALD Yksityisleasingin toimintaan.

Miten auton luovutus asiakkaalle tapahtuu?
Uuden auton luovutus tapahtuu autoliikkeiden ohjeiden mukaisesti, ja nämä ohjeet tulee varmistaa suoraan autoliikkeestä. Luovutuspäivää voi olla mahdollista siirtää esimerkiksi karanteenista johtuen, mutta siirto pitää sopia autoliikkeen kanssa.

Miten renkaiden vaihto toimii tässä tilanteessa? 
ALD Automotiven yhteistyökumppanit Euromaster ja Vianor tarjoavat rengaspalveluita vallitseva tilanne huomioiden. Lisätietoja saa suoraan rengasliikkeestä. Renkaiden kausivaihdot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat renkaiden uusinnat kuuluvat sopimukseen. Rengassarjojen uusimiset hoituvat renkaanvaihdon yhteydessä, mikäli siihen on tarvetta. Ilmoita mahdollisesta rengassarjan uusimisesta ajanvarausta tehdessäsi. Rengasliikkeet pyytävät hyväksynnän renkaiden uusimiseen ALD:n Teknisestä palvelusta. Huomioithan, että nastarenkaita saa käyttää vain marraskuun alusta pääsiäismaanantaita seuraavaan maanantaihin tai sääolosuhteiden niin vaatiessa.

Pitääkö auto viedä määräaikaishuoltoon poikkeusaikana?
Leasing-autot tulee aina huoltaa ajallaan. ALD yksityisleasingauto huolletaan aina automerkin omassa valtuutetussa huoltopaikassa. Huolehdithan myös auton käyttöohjekirjassa mainituista huoltojen välillä tehtävistä pienistä tarkastuksista, kuten öljy- ja nestemäärien sekä rengaspaineiden tarkastuksista.

Miten sijaisautopalvelu toimii tässä tilanteessa?
Yksityisleasingasiakkaana olet oikeutettu veloituksettomaan sijaisautoon määräaikaishuollon ajaksi (A-luokka, 1pv, max.100km/päivä). Muunlainen vuokra-auton käyttö on maksettava itse. Tarvittaessa ota suoraan yhteyttä sijaisautokumppaneihimme.

Miten auton palautus ALD:lle tapahtuu?
Pyrimme välttämään fyysisiä kontakteja kaikissa palautuspisteissämme. Vantaan Koivuhaassa ja Kaivokselassa auto palautetaan palauttamalla avaimet tuulikaapissa sijaitsevaan postilaatikkoon kirjekuoressa, johon kirjoitetaan rekisteritunnus. Ajankohtaiset ohjeet voi tarkistaa suoraan palautuspisteistä, katso yhteystiedot täältä.

← Takaisin