Ajankohtaista
Tytti Strand hankki Yksityisleasing-auton.

Uusi auto on ympäristöteko

Tytti Stranding vaihtoi auton omistamiseen uppoavat kulut riskittömään ja huolettomaan tapaan autoilla. ALD Yksityisleasing tarjoaa alle upouuden hybridimallin, joka on ympäristön kannalta loistovalinta. Leasing-sopimuksella Tytti voi huoletta keskittyä vain olennaiseen – itse ajamiseen.

Helsinkiläinen Tytti Stranding on ollut ALD Automotiven asiakas tammikuusta 2019 lähtien. Hänellä on kolmevuotinen yksityisleasing-sopimus tuliterään BMW 530e -hybridimalliin. Kuukausimaksulla hän saa käyttöönsä leasingauton ja voi ajaa juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii, ilman auton omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä. Auton omistamiseen uppoavien kustannusten sijaan Tytti maksaa vain ajamisesta.

– Olen aina omistanut auton, mutta edellisen kanssa tuli ongelmia. Lopulta turhauduin niihin ja aloin kartoittaa leasingiä vaihtoehtona. Se tuntui järkevältä ja ennen kaikkea huolettomalta ratkaisulta. Auton omistajana rahaa saa palamaan tuhansia euroja, mutta nyt voin ajaa uudella autolla kohtuullisella kuukausihinnalla, Tytti kiittelee.

Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu moderni ja helppo tapa hankkia uusi, mieleinen auto omaan käyttöön. Sopivan, juuri omiin tarpeisiin istuvan mallin voi valita näppärästi ALD:n verkkokaupasta ja noutaa autoliikkeestä. Mallin saa valita sen mukaan, kuinka pitkäksi ajaksi autoa tarvitsee, paljonko sillä ajaa sekä mitä varusteita ja lisäpalveluja tarvitsee.

– Minulle auton valinnassa merkitsee merkin lisäksi eniten ympäristöystävällisyys. Mitä uudemmalla mallilla ajaa, sitä parempi se on ympäristön kannalta. Leasing-sopimuksella saan aina uusimman mallin käyttööni.

Kiinteä kuukausihinta sisältää polttoainetta, pesettämisiä ja vuosittaista ajoneuvoveroa lukuun ottamatta kaiken. Myös vakuutus voidaan liittää samaan pakettiin. ALD Automotive huolehtii auton huolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista.

– Asiakkaan näkökulmasta tämä on tosi mutkatonta ja huoletonta. ­Kyllästyin auton arvon alenemiseen ja huoltoon meneviin kustannuksiin. Liisatessa maksan myös huoltovapaudesta eikä yllätyksiä tarvitse pelätä. Jos autoon tulee joku vika, vien sen huoltoon ja saan sijaisauton käyttööni.

Auton arvo puolittuu viidessä vuodessa

Omistuksessa suurin kustannus syntyy auton arvon alenemisesta. Auton hinta romahtaa käytännössä heti, kun sen ajaa kaupasta ulos.

Arvon aleneminen riippuu monesta tekijästä: auton merkistä ja mallista, ajetuista kilometreistä sekä menopelin huoltohistoriasta. Uuden auton arvo alenee merkittävästi erityisesti ensimmäisinä vuosina. Arvon alenema voi viedä tuplasti rahaa polttoainekustannuksiin verrattuna.

– Omistamisen sijaan harkitsen leasingiä myös tulevaisuudessa. Tällöin voin sijoittaa autossa normaalisti kiinni olevan pääoman toisin, jolloin se kasvaa eikä pienene. Suosittelen leasingiä kaikille huolettomuutta arvostaville autoilijoille, jotka haluavat maksaa vain auton käytöstä. Valintani on tuonut mukanaan helppoutta ja vapautta.

Uusi BMW hybrid Yksityisleasing-sopimuksella.

← Takaisin