Ajankohtaista
Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge -täyssähköautolla ajat ympäristöystävällisesti

Olemme lisänneet verkkokauppamme valikoimaan uuden Volvo XC40 Recharge -täyssähköauton. Auton käyttövoima on yksi tärkeimmistä auton valintakriteereistä, ja ympäristöystävällisyys halutaan ottaa autoilussa entistä paremmin huomioon. Toisin kuin ladattavissa hybrideissä, täyssähköautoissa ei ole lainkaan polttomoottoria vaan pelkästään sähkömoottori tai -moottoreita, jotka saavat energiansa akustosta. Akusto on huomattavasti suurempi täyssähköautossa kuin hybrideissä, sillä täyssähköautolla voi ajaa jopa 400 kilometriä täydellä latauksella. Täyssähkö on ympäristöystävällisin käyttövoima sekä päästöjen että auton koko elinkaaren ympäristövaikutusten näkökulmasta.

Täyssähköauton ostossa esteeksi muodostuu usein hinta. Täyssähköauton käyttökustannukset ovat edulliset, mutta valmistuskustannukset ovat erityisesti suuren akuston vuoksi vielä melko korkeat. Verotuksen vuoksi on epävarmaa, miten sähköautojen hinta tulee lähitulevaisuudessa Suomessa kehittymään. Lisäksi autoissa käytössä oleva uudenlainen teknologia saattaa aiheuttaa epävarmuutta akkujen kestoiän ja siten sijoituksen kannattavuuden suhteen. Huollot saattavat olla täyssähköautoissa muita autoja edullisempia, mutta korjauskustannukset sitä vastoin korkeampia. Sen vuoksi ALD Yksityisleasing on paras tapa ajaa täyssähköautolla. Yksityisleasingissä et tarvitse isoa alkupääomaa etkä käsirahaa, vaan saat uuden auton käyttöösi pelkällä kiinteällä kuukausimaksulla. ALD kantaa kaikki auton hinnan kehitykseen liittyvät riskit.

Ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta Volvo XC40:n tapaan

Auton koko elinkaaren aikaisten vaikutusten tarkastelu on hyvä ottaa huomioon ympäristövaikutuksia pohdittaessa. Volvon tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä 25 % kaikista autoissa käytettävistä muoveista valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista. Lisäksi Volvon mukaan auton elinkaaren lopussa akku ja 95 % autosta voidaan kierrättää.

Volvo tunnetaan ennen kaikkea turvallisuudesta. XC40:ssa on kehittynyt korirakenne, joka takaa kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden. Sähköauton iso akku on suojattu erityisellä turvakehikolla. Muista uusimmista turvallisuuteen liittyvistä teknologioista mainittakoon BLIS, joka on kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Se on suunniteltu ehkäisemään onnettomuuksia kaistanvaihtotilanteissa, joissa kuljettaja ei välttämättä huomaa kuolleessa kulmassa olevaa autoa. Myös 40-sarjan varustelutaso on edeltäjiään parempi.

Täysin sähköinen Volvo XC40 Recharge on ympäristöystävällinen ja turvallinen kaupunkikäyttöön suunniteltu SUV, joka antaa sinulle mahdollisuuden nauttia nopeista liikkeelle lähdöistä, nelivedon vakaudesta ja lähes äänettömästä käynnistä sekä nollapäästöistä. Tämän auton kiihtyvyydeksi 0-100 km/h kerrotaan 4,9 sekuntia ja toimintasäteeksi yli 400 km WLTP- ja EPA-ajosyklien mukaan.

Leasaa Volvo XC40 Recharge tästä.

Yksityisleasingsopimus turvaa matkasi

ALD Yksityisleasingin toiminta on vakaalla pohjalla, sillä ALD Automotive on tarjonnut yrityksille leasingpalveluita Suomessa jo yli 40 vuotta. Toisin kuin monet markkinoilla olevat osamaksupohjaiset leasingpalvelut, ALD Yksityisleasing on puhdas huoltoleasingsopimus, joka pitää sisällään muun muassa kaikki autoon liittyvät rahoituskustannukset, talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot, normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat, katsastukset, määräaikaishuollot ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Lisäksi ALD Tiepalvelun palvelukeskus päivystää 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. ALD Yksityisleasing on luotettava, edullinen ja huoleton tapa autoilla ympäristöystävällisesti.

← Takaisin