Ajankohtaista
Peugeot 208

Vuoden Auto Peugeot 208

Päivitimme verkkokauppamme valikoimaa, emmekä ihan millä tahansa autolla, vaan Vuoden Autolla! Peugeot 208 valittiin Vuoden Autoksi 2020 eurooppalaisten autotoimittajien toimesta. Lähes kuusikymmentä tuomariston jäsentä kymmenistä eri Euroopan maista äänestivät Peugeot 208:n Car of the Year 2020 -kilpailun voittoon Genevessä alkuvuodesta. Finaaliin ylsi kirjava joukko autoja mukaan lukien BMW 1-sarja, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 ja Toyota Corolla. Peugeot 208 voitti selvästi 281 pisteellä, Tesla Model 3 oli toinen 242 pisteellä ja kolmanneksi ylsi Porsche Taycan 222 pisteellään. Kaikista kolmesta on saatavilla täyssähköinen versio, mutta me nostimme verkkokauppaamme Peugeotin bensiiniversion.

Valitse Peugeot 208 ja nauti ajosta

Peugeot 208 hurmaa raikkaalla värityksellään. Uusi EAT8-automaattivaihteisto on tehokas ja jouheva tehden ajosta nautinnon. Kulutukseltaan optimaalinen 100 hv PureTech-polttomoottori on varustettu kaupunkiajoon sopivalla Stop & Start -toiminnolla. Pysäköintitutka, kaistavahti ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä parantavat auton turvallisuutta älykkäästi. Parempi Allure-varustelutaso pitää sisällään muun muassa automaattisen ilmastoinnin, sadetunnistimen ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit. Vakionopeussäädin helpottaa ajoasi pidemmillä matkoilla. Lisäksi Peugeotin huippusuosittu lisävaruste, panoraamalasikatto, on saatavilla optiona myös leasingautoon, onhan se merkittävä syy juuri tämän auton valintaan. Mikäli nämäkään varusteet eivät ole riittävät, voit aina pyytää tarjouksen haluamillasi varusteilla tai värillä.

Leasaa Peugeot 208 tästä

Yksityisleasingsopimus kannattaa

ALD Automotive tunnetaan työsuhdeautojen leasingpalveluna. ALD Yksityisleasing on yksityisasiakkaille kehitetty palvelu, joka pitää sisällään samat edut, joita vaativat työsuhdeautoilijat arvostavat. Sopimus pitää sisällään muun muassa auton huolto-, katsastus- ja rengaskustannukset. Määräaikaishuoltojen aikana käytettävänäsi on sijaisauto ALD Automotiven sopimusvuokraamojen Hertzin tai Europcarin kautta. Katsastus on ALD Yksityisleasingasiakkaille maksuton A-Katsastuksen kattavassa verkostossa. Leasingsopimukseen sisältyvät sekä kesä- että talvirenkaat, valintasi mukaan kitkat tai nastat, sekä renkaiden kausivaihdot Euromasterin tai Vianorin rengaspisteissä. Myös edullinen ja kattava ALD Täysvakuutus voidaan liittää leasingsopimukseesi, tai voit kilpailuttaa autovakuutuksen erikseen.

Yksityisleasingsopimus kannattaa erityisesti silloin, kun haluat ajaa jatkuvasti uudella autolla. Auto menettää suurimman osan arvostaan ensimmäisten vuosien aikana. Leasingasiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia auton arvon menetyksestä, vaan maksat pelkästään auton huolettomasta käytöstä. Autoilun kustannukset ovat etukäteen tiedossasi eikä yllättäviä kuluja tule. Auton vaihdossa on usein raskainta käytetyn auton hinnasta neuvottelu sekä sen myyminen. Unohda auton omistaminen ja siihen liittyvät huolet, nyt kannattaa siirtyä leasingiin!

← Takaisin