Miksi ALD Yksityisleasing?

Vakuutus sisältyy Yksityisleasingin hintaan.
Vakuutus sisältyy
kuukausihintaan
Lue lisää
Toimitamme Yksityisleasing-auton kotiisi.
Auto
kotiintoimituksella
Lue lisää

Luovu riskeistä – älä matkanteosta

ALD Yksityisleasing on yksityishenkilöille suunnattu verkkopalvelu, josta saat uuden auton leasingsopimuksella allesi nopeasti ja helposti. Yksityisleasing tarkoittaa autoilua silloin ja siten kun sinulle sopii, ilman auton omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä. Autossa normaalisti kiinni oleva pääoma kannattaa sijoittaa toisin, jotta pääomasi kasvaa eikä pienene.

Maksat vain auton käytöstä – et omistamisesta

ALD Yksityisleasing -palvelun tarjoava ALD Automotive huolehtii puolestasi muun muassa auton vakuutus-, huolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista. Taloutesi kokoon ja tarpeisiin sopivan auton voit valita ja tilata verkkokaupastamme vaikka heti.

Yksilölliset tarpeet – yksilöllistä palvelua

Lähes 40 vuoden mittainen kokemus yritysleasingin puolella takaa, että ALD Automotive pystyy tuottamaan myös yksityisasiakkailleen korkealaatuisia, yksilölliset tarpeet huomioivia palveluja.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme on läpinäkyvää ja sopimukset yksiselitteisiä. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla koko vuokrakauden ajan. Tervetuloa matkaan!

Automallin valintaan

ALD Yksityisleasing on yksityishenkilöille suunnattu verkkopalvelu.