Tilauksen peruutus

Täyttäkää ja palauttakaa alla oleva lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa Axus Finland Oy – ALD Automotiven verkkokaupassa tekemänne huoltoleasingsopimuksen.

Lataa peruuttamislomake (.pdf)

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille tiedot tilauksestanne (tilauspäivä sekä merkki & malli), nimenne ja osoitteenne sekä halustanne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla kirjallisesti (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää tätä peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Tekemänne sopimus raukeaa kokonaisuudessaan ja palautamme kaikki teiltä mahdollisesti saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liike-toimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Ilmoitamme teille viipymättä sähköpostitse peruuttamisilmoituksen saapumisesta.