The Art of Performance

Elämä. Se ei ole vain lukuja. Se on tunteita. Hetkiä, jotka luovat muistoja. Henkeäsalpaavia tapahtumia. Kokemuksia, jotka jättävät sinut sanattomaksi. Näitä hetkiä varten me elämme.Sen johdosta Jaguarit ovat suunniteltu edustamaan responsiivista suorituskykyä joka saa pulssisi nousemaan sekä muotoilua joka saa sinut pysähtymään ja ihailemaan. Automme ovat manifesti intohimosta. Suorituskykyä, jota ei voi vain mitata, se pitää tuntea. Siksi kutsummekin sitä taiteeksi.

Lue lisää

Jaguarin design on mahdollisuuksien rajojen jatkuvaa siirtämistä tavalla, joka hakee inspiraationsa Jaguarin perustajasta Sir William Lyonsista. Jo 90 vuotta sitten hänen vaatimuksensa oli, että jokaisen Jaguar mallin tulee olla yhdistelmä alan parasta suorituskykyä ja kauneutta. Hänen kompromissiton näkemys asetti suunnan, jota jatkamme edelleen.

Jaguar XF Sportbrake

XF Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin se on käytännöllinen. Urheilullisen coupemainen muotoilu kätkee sisäänsä tavaratilaa 565–1700 litraa ja luokkansa parhaimpiin kuuluvan 2000 kg vetokyvyn. Valitse valmiiksi kattavasti varusteltu Jaguar XF Sportbrake Business!

Jaguar I-PACE

Jokainen Jaguar on jotain muuta kuin yksikään toinen auto. Siirtyminen täyssähköiseen luokkaan ei muuta tätä tosiasiaa. Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennenkokematon täyssähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halutuimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton.


Jaguar Yksityisleasing -mallit